![]() |
|
![]() |
#1 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
С каждым годиком на порядок мозгов прибавлялось, и я ем рыбу и хорошо приготовленное мясо старых животных, пью алкоголь, чай и кофе. И не трезвоню, что я, мол, срать хотел на принципы, которые нарушают мою свободу, и кто хочет меня потрогать. Я, #%$, сказал, хватит меня трогать?!! Я знаю, как эта болезнь называется. Тинейджеро выпендрёжус баналинус. Лечится книгами, девочками и возрастом. Принимать регулярно до полного исчезновения симптомов. :B |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
Я погляжу через полгода на вас, когда ваши возбуждение и интерес к этому спадут. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Фанат
|
![]()
Подивись, перші пів року вже позаду. Я не випендруюся, і доводжу не щось, а свою точку зору. І з твоїх слів, ти хочеш сказати, що доросла(сХе) людина якій наприклад 45-50 років випендрується?! Не думаю, що досвід скажем так цілого життя є випендрюванням.
![]() |
![]() |
#5 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Фанат
|
![]()
Мені в цьому допоміг мій батько, частово десь на 50% він направив мене на цей шлях. Я не кажу, що це круто - я кажу, що це чудово, для самої людини і її організму, я кажу що я стрейт лише для того, щоб було видно, що є такі люди які можуть відмовитись від такого, обрати інший(важчий) спосіб життя, який їм 100% допоможе розібратися у собі і в оточуючому їх світі, натренувати силу волі і багато інших позитивних якостей.
![]() |
![]() |
#7 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
ну вобщет если смотреть на год твоего рождение то это абсолютно естественно..ибо , я надеюсь, ты сознательный гражданин.....и пить, курить ты не имеешь права.....
![]() |
![]() |
#8 |
Фанат
|
![]()
выпендрежники..
получаецца если человек просто не курит и не пьет..то он позер))) автор темы..........канеш следуй своей программы..... а единомышленников лучше искать на форумах с узкой тематикой.....
![]() |
#9 |
Ветеран
|
![]()
Выпендреж то, что они это обозвали и прикрутили еще запрет "членство в клубе" хип-хоперам.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Фанат
|
![]()
Виходить ця людина веде здоровий спосіб життя(якщо ще звісно спортом займається).
![]() |
![]() |
|
|