![]() |
|
![]() |
#1 |
Ветеран
|
![]()
Ты имеешь ввиду, что пусть лучше ты пристрелишь нападающего легальным оружием и тебя засудят за превышение допустимой самообороны, чем преступник уложит тебя и понесут тебя друзья в могилку. Молодец!
![]()
![]() |
#2 |
Фанат
Повідомлення: 516
|
![]()
Скажем так. Мужики повинні бути мужиками. Наявність зброї робить Вам рівними будь з ким (навіть якщо Ви маєте вагу 50 кг, а супротивник 120 кг). Крім того, наявність зброї дисциплінує людей. Гіпотетично, проблема може виникнути, якщо до зброї будуть мати доступ діти і т.д. Для цього, треба зробити наступне:
1. Зброя має зберігатися в сейфі. Я думаю, що кожна свідома людина розуміє, що доступ до неї діти мати не повинні. Оскільки у нас кілька сот тисяч зброї є офіційно і жодна дитина нею не змогла скористувася за кілька десятків років - значить законодавство у нас нормальне і проблем з цим не буде. 2. Щоб виключити можливість (навіть дуже гіпотетичну) дитячих понтів, зброю дозволяти чоловікам після 30-ти років. Як правило 30-ти літні хулігани у нас велика рідкість. 3. Проведення нормальної психологічної та наркологічної експертизи (залежність від алкоголю та наркотиків). При чому, як в штатах, проходити її щороку. Цього цілком достатньо, щоб ніхто нічого не боявся.
Ісус попереджує: “Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки” (Матвія 7:15). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Гуру
|
![]()
Эта пословица употреблялась наверное еще тогда, когда твой папа ходил в школу. Лично я (я) за то, чтобы право носить оружие было привилегией, а не ширпотребом.
![]() |
#4 | ||
Ветеран
|
![]() Цитата:
Цитата:
А кого ему боятся, себя, своих подельников, или безоружных мирных граждан? У меня знакомый мент тоже не боится пьяным в говно ездить по городу. А чо? Они ж власть, им все можно. Кого им боятся, своих коллег которые всегда отмажут? А законы, правила, ограничения, запрет на оружие - это только для нас.
![]() |
![]() |
#5 |
Гуру
Адреса: .....
Повідомлення: 5,009
|
![]()
Молодые люди ведь горячие и с давними обычаями не знакомые. Вот так возьмут соберутся весёлой компанией, попросят спичек в тёмном переулке. Он, естественно будет против, так как не курит. А они ему что нибудь отобьют или выбьют. И кто за что и перед кем будет отвечать? А так при пушке глядишь и наоборот бы получилось.
![]() |
Мітки |
prima лицемер, prima расстроился, prima хороший, vov збуджує, vov оналитиг!, жорсткий троллінг від vov, закон и порядок, никнейм распоясался, пристерилите никнейма, сезон охоты на вова |
|
|