![]() |
|
![]() |
#1 | |
Гуру
Повідомлення: 4,787
|
![]() Цитата:
Город 5.5-6.5, трасса 4.5-5. Kangoo K7J Город 12 газа, трасса 8. Считаем К9К по минимуму. Город 165 грн, трасса 135. K7J. Город 156 грн, трасса 104 грн. В каком месте дизель экономичнее? Я уж молчу о том, что 1.4 ходит до капиталки по 600-700 тысяч, а капиталка заключается в подкидывании колец, а K9K позволяет попасть на двадцатку гривен, если залить плохую солярку. Кроме этого, газ экологичнее, а с учётом утилизации батарей электрокар имеет сомнительные преимущества.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Старожил
Повідомлення: 3,220
|
![]() Цитата:
Нарахували 9 грн. економії в пользу газу на ненавантаженому автомобілі?))) А якщо 2-3 пасажира, 500 кг. в багажнику і 500 кг. на фаркопі, де з таким навантаженням буде Ваш 1,4 бензин??? Правильно, нігде, він буде стояти! І якщо зрівнюєте із таким древнім простим бензином то і дизель візьміть відповідний древній, вони теж без проблем по 600-700 відбіжать. Кенгу (як і інші пиріжки) - це автомобіль який в 90% беруть для роботи а не возити жопу.
![]() |
![]() |
#3 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Старожил
Повідомлення: 3,220
|
![]() Цитата:
Про атмосферні дизеля не говорю, це як правило грузові автомобілі і для інших цілей, вони апріорі не можуть навалювати коли 5та швидкість вмикається при 50 км.))) А на газу їздити не буду даже якщо мені його задувати будуть безкоштовно, так як я не таксую і з моїми короткими пробіжками по 1-2 км. на газ даже не вспіває перемкнути. Той хто їздить багато то їм мабуть вигідно газ, мені ні! А простенькі бензинки 1,2-1,4 це взагалі окрема історія))), куди вони їхати можуть??? Даже музику із кондиціонером ледь тянуть, і кожен зайвий пасажир відчувається для них як пів тонни. Якщо взяти новіші 1.4, ті що на 130 кобил то вони звісно їдуть і не погано, але ресурс їх мабуть вже значно меньший ніж у невбиєної 75ки))).
![]() |
![]() |
#5 |
Гуру
|
![]()
Понятно, слился. Следующий.
![]() |
![]() |
#6 |
Гуру
Повідомлення: 3,850
|
![]()
У меня есть в наличии оба мотора, могу сравнить. 1.5 тот, что 90лс. В принципе не едут оба, хотя 1.5 поприятние едет. Но с другой стороны на нем постоянно нужно ручкой КПП манипулировать, напрягает. Конечно, при сегодняшних ценах на топливо, 1.4 гораздо экономичнее и безопастние в плане ремонта.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
![]() |