Цитата:
Повідомлення від Donatello
Так, ти правий, я теж про це думав, бо не хочеться через рік знову щось переробляти. Особливо цікавить, щоб і поставили нормально, і виглядало естетично. А ти в якій клініці був, якщо не секрет? Бо тут по гуглу багато хто рекламується, але ж не зрозумієш одразу, хто реально добре робить. А ще цікаво, скільки часу у тебе зайняв увесь процес? Бо я влітку працюю не завжди в місті, і не хотілося б затягувати.
|
Якщо тобі важливо і якісно, і швидко, і щоб без сюрпризів, подивись клініку Royal Dental в Івано-Франківську. На протезування зубів ціни адекватні -
https://rm.if.ua/service/protezuvannya-zubiv/ Вони вже давно працюють, досвіду мають більше ніж достатньо, спеціалісти там пройшли навчання по протезуванню, і реально роблять сучасно - цифрове планування, імпланти, вініри, коронки, все що треба. Мені подобається, що там одразу складають чіткий план і кошторис, і ніяких “ой, ще треба доплатити”. Працюють з 8:00 до 20:00 - дуже зручно. І ще фішка - є онлайн-консультації, якщо хочеш спочатку просто спитати. Плюс - розстрочка без відсотків, що не менш важливо. Я б на твоєму місці точно звернувся хоча б на огляд, там без зайвого нав'язування порадять, що реально треба.