![]() |
|
View Poll Results: Всі з Шешор везуть купу позитивних емоцій, а Вітя цероз печінки і запухшу морду! | |||
Так, їду. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 64.86% |
Ні, не їду. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 35.14% |
Ті, хто голосували: 37. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#131 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
Були причини, які радували, були, які не дуже. По порядку. 1. Прикол всього дійства. Всі шукали Артура. 2. Вода - доволі купабельна (якщо на порогах, а не на пляжі шириною в 2о метрів і к-тю відпочиваючих 1-3 сотні) 3. Спека - жах. Виганяла з палатки приблизно в 8-9 ранку. Назад поверненя лише коли жара спаде - 5-6 вечора. 4. Товар - а чого іншого було чекати ![]() ![]() ![]() 5. Майстер класи - хм... я некомпетентний. В жару не було кайфу навіть їх дивитись. 6. Сашко Лірник - ріспект і уважуха. Лише заради нього туди був сенс приїхати. (Хто не знає, це сучасний казкар). 7. Сміття - менше ніж біля книжки під час культ-массових. Набагато менше. 8. Музика - сподобалось 70 %. Було б більше(до 95 %), якби не Харків Клезмер бенд (здається так) - в них дуже хотілось запустити помідоркою. Однак, це я про власне, суб"єктивне. Нажаль, ті, заради кого туди їдеш, будуть лише сьогодні - Мего ПеркаЛаба та Мего ДахаБраха... А я вже на роботі.... Жаль. 9. Театр - я некомпетентний. Спробував переглянути в суботу. Нічого не зрозумів і зрозумів. що ще не доріс. ![]()
![]() |
![]() |
#132 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#133 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#134 |
Писатель
Адреса: Wellington, New Zealand
Повідомлення: 218
|
![]()
Ага, вообще-то думал, что ты первый кривляться начнеш, да вот незадача, опередили тебя
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
по сабжу - очень хотел поехать, но пришлось ехать в Киев
![]() |
![]() |
#136 | ||
Писатель
Адреса: Wellington, New Zealand
Повідомлення: 218
|
![]()
Естественно проигнорировал ибо до тебя свое "фэ", высказал другой персонаж
![]() Цитата:
Цитата:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Гигант мысли
|
![]()
вчора вночі приїхав (обставини так склались), якщо б не кілька моментів, які заважали номрально виспатись і не згоріти - залишився б мабуть ще на одну ніч =)
ги.. дзвонить сьогодні друг, з яким ми вчора разом повернулись і кажить - їдемо на шешори =) ги.. я їду сьогодні і на третій день взагалі для мене подія дуже колоритна і цікава, нічого ще не бачив подібного і я б сказав що практично все дуже грамотно продумано і цивілізовано проходить такого масштабного фестивалю ще не бачив
![]() |
#138 |
Ветеран
Адреса: Wawa
Повідомлення: 2,342
|
![]()
а кто конкретнее ? )) а то честно говоря людей в состоянии "нестояния" я заметил не так уж и много )
![]() |
#139 | |
Гигант мысли
Адреса: Вишенка
Повідомлення: 907
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#140 | |
Писатель