Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

Опції теми Опції перегляду
Prev Previous Post   Next Post Next
Старий 21-09-2011, 21:07   #11
TASHA
Гуру

TASHA's Avatar

Повідомлення: 7,618
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від vov Переглянути допис
Буде думати. Хоча б перед тим як його брати. Зброю ж купувати будуть не всі, а тільки кому треба. Я не думаю, що на неї знайдуться гроші в алкашні. Та й не факт, що усі поголовно будуть носити.

Дибіл і ножом заріже чи сокирою зарубає, подивіться статистику вбивств на побутовому рівні. І без зброї обходяться.

Зброя в першу чергу невигідна мажорам, чиновникам та криміналу. От представте ситуацію, коли мажор не відчуває себе безкарним, а знає, що якщо перегне палку, а в людини зірве кришу - буде в могилі. Так само із завідомо купленими рішеннями судів та чиновників. Кожен буде думати головою. І представники влади будуть поводити себе простіше, бо й перед людьми виступати треба.

В США цілі квартали негрів та інших, які живуть у таких кварталах, у яких навіть магазинів немає. Жінка Обами плакалася, що негри не можуть нормально харчуватися, бо ніхто там не хочу супермаркети будувати. Представте ситуацію, що у білих людей не буде зброї, що було б?

Ви знаєте чому у Каліфорнії, коли кілька років назад був якийсь тайфун чи що там, коли сотні тисяч людей залишилися без житла, не було мародерства? А я дивився передачу.
От американець каже, що біжить у них по вулиці толпа негрів-мародерів, а з кожного вікна домівки та магазину торчить по стволу. От каже як бігли, так і побігли далі. Це каже, не Франція, ми знаємо, що з ними робити...
Подумайте про це...
так Вы и против негров тоже?

Мітки
prima лицемер, prima расстроился, prima хороший, vov збуджує, vov оналитиг!, жорсткий троллінг від vov, закон и порядок, никнейм распоясался, пристерилите никнейма, сезон охоты на вова

Опції теми
Опції перегляду

Posting Rules